13 Ocak 2009 Salı

Başlangıç

Bu satırlar,
bir başlangıcı anlatıyor.
Neyin başlangıcını?
Yeniliğin, yenilenmenin,
Acemiliğin,
vs. vs. vs...

Bu sayfalarda pek çok farklı konudan bahsetmeyi düşünüyorum.
Geçmişten, şimdiden ve gelecekten...
Ve
Hayata dair.

Hatıralar, hatıralar
Hatırlananlar.
Acı ve tatlı elbette.
Özlenen ve saklanan.
Belki ciddi ve belki komik.

Ya şimdi...
Şimdi diyorum ama aslında daha "şimdiden" o da geçmiş oldu elbette.
Pekiii gelecek?
Ömrümüz varsa göreceğiz.
Gelecek de bir gün gelecek.

2 yorum:

  1. Canım hocam sizi görmek beni o kadar duygulandırdı ki, anlatamam. Belki sizin için küçük bir anı niteliğindedir bizimle paylaştıklarınız ama inanın, hayatı anlamak ve hayata anlam katmada dönüm noktalarımdan biriydiniz. Mesleki olarak coğrafyaya gereken hizmeti veremedik belki ama öğretmenlik yaptığım dönemlerde öğrencilerime hep coğrafyayı sevdirmeye çalıştım. Bunun yanında tabiki eğitim süreçlerimde hep müzik de vardı ve müziği de bu süreçte alıkoymadım hocam.Gerçi şimdi farkı bir işle uğraşıyorum; biraz daha gereksiz uğraş isteyen bir iş. Neyse fazla uzattım galiba hocam. Gerçi sizle karşılaşınca insanın konuşası geliyor :)
    Kişilik ve başarı olarak sizi anlatmak haddim olamaz; ki bundandır blogunuzda yaptıklarınıza yorum yapmadığım. Ama hep örnek alacağım sizi, sizin yaptıklarınızı..
    Muhabbet ve dua ile Hocam
    Nebi PARMAKSIZ

    YanıtlaSil
  2. sizi anlatmak yok öyle birşey sizden etkilenmek işte benim için herşey ben size hayran sizi örnek almış bi çok öğrencinizden biriyim sadece ama siz benim için vazgeçiilmez yol göstericisiniz canım hocam her yerde aklımda anlattıklarımda hayatımdasınız keşke yanınızda da olabilsem oda olacak inşaallah kalın sağlıcakla kucak dolusu sevgilerle hürmetle ellerinizden öpüyorum kendinize çookk iyi bakın
    mehmet bozkurt(RIDVAN)

    YanıtlaSil